Recommended Links

PRK KUALA BESUT: PAS TERUS DIHINA, TAPI JANGAN TUNJUK PONDAN SANGAT!!!


Tolong la!!! SH mintak tolong sangat la dengan PAS. Tak kira la sama ada dari kalangan pemimpin mahupun dikalangan penyokong mereka.

Kalau diorang tak nak ikut jugak saranan SH, tak mengapa. Tapi tolong la sangat - sangat. Jangan la tunjuk sangat yang PAS ni macam Pondan!!!

Kalau PAS dulu, pantang ada orang yang menempelak diorang. Pantang ada orang yang bersuara dan menghina mereka secara terang - terangan.

Mesti ada yang akan bersuara. Mesti ada yang keras menentang penghinaan yang telah dibuat terhadap mereka. Tapi sekarang? Semuanya macam Pondan belaka!!!

PKR secara terang - terangan dah menghina PAS kerana menganggap PAS tidak mempunyai kemampuan untuk menang di Kuala Besut.

Jika tadi, Bekas Pengerusi PKR Terengganu menyindir PAS sebagai sebuah parti yang mementingkan diri sendiri. Kali ini, angkatan wanita PKR pulak yang perli PAS.

Tapi sindiran kaum wanita PKR ni dibuat secara halus. Mereka sedia meletakkan calon mereka di kawasan DUN Kuala Besut jika PAS tak yakin boleh menang.
Terbaru, Pengarah Pilihan Raya Wanita PKR, Haniza Mohamed Talha, berkata parti itu mahu meletakkan calon wanita parti itu yang dipercayai mampu memberi kelebihan kepada pembangkang.
"Sebagai rakan dalam Pakatan Rakyat, Wanita Keadilan menyokong kerusi Kuala Besut kekal meletakkan calon wanita bagi memberi kelebihan kepada Pakatan Rakyat.
!
"Kami menawarkan diri, sekiranya kerusi Kuala Besut ini memerlukan calon Wanita untuk memberi kemenangan kepada Pakatan Rakyat," katanya yang ditemui selepas sidang DUN Selangor, di sini, hari ini.
Kesian. Sudah la PAS diperli oleh DAPigs yang meminta puak - puak Parti Angguk Saja tu memboikot PRK Kuala Besut sebab ketidak-yakinan mereka sendiri.

Nampak sangat la yang PKR dan DAPigs ni dalam diam cuba menyindir PAS dan menganggap PAS cukup lemah untuk berhadapan dengan Barisan Nasional.

Bagi PKR, PAS ketandusan calon untuk menggegarkan kubu kuat BN di Kuala Besut tu. Maka mungkin sebab itulah mereka nak letak calon mereka di Kuala Besut.

Persoalannya sekarang, adakah PAS hanya akan berdiam diri dengan penghinaan sedemikian rupa? Adakah mereka akan menerima sahaja tanpa seorang yang Berani nak bersuara? Itu pasal la SH mintak tolong sangat dengan PAS, jangan la bacul sangat!!!

Comments