Recommended Links

BLOGGER PAKATAN PUN TERKEDU DENGAN PENDEDAHAN YUSUF KALLA!!!


Hehehe... meracau - racau puak - puak Pencacai Pakatan Haramjadah ni nak menepis dakwaan serta pendedahanyang dibuat oleh Mantan Naib Presiden Indonesia ni.

Macam - macam persoalan yang ditimbulkan oleh mereka. Tapi, persoalan itu semuanya kita boleh jawap dengan mudah dan ringkas. Soalan mereka:


Biar SH jawab je persoalan yang dibangkitkan tu. Pertama, kenapa Yusuf Kalla sibuk sangat dengan perkembangan Politik di Malaysia? Sebab Si Ketua Penipu tu suka merengek.

Dia dah kalah dalam Pilihan Raya Umum yang lepas dan GAGAL menjadi Perdana Menteri, dia pergi mengadu dengan Presiden Indonesia. Soalnya untuk apa?

Untu meraih simpati dari mereka? Maka kita joke jelas. Bukannya Yusuf Kalla yang sibuk nak ambik tau pasal Politik di Malaysia, tapi sebab dia kena paksa.

Soalan yang kedua, blogger Pencacai Pakatan ni mendakwa Yusuf Kalla hanya membuat tuduhan terhadap pembiayaan Himpunan Blackout sebelum ini.

Jika benar ianya hanya dakwaan, kenapa tak suruh Si Ketua Penipu tu saman je Yusuf Kalla tu atas dasar dakwaan yang telah dibuat tanpa sebarang bukti?

Itu y! ang sewa jarnya dilakukan oleh Si Ketua Penipu tu sebenarnya. Kalau betul Yusuf Kalla tu tak bercakap benar, maka ambik tindakan. Jangan mengabihkan air liur je.

Dan soalan yang ketiga, mengenai pembiayaan Yusuf Kalla untuk memburukkan imej Si Ketua Penipu tu dengan Pakatan. Soalan tu dah dijawab dalam soalan kedua.

Pencacai Pakatan tu sendiri mendakwa bahawa Yusuf Kalla membuat dakwaan tanpa bukti. Habis yang dia tinggalkan persoalan tu tergantung, dia ada bukti ke?

Mampu ke dia tampil dengan bukti bahawa Yusuf Kalla dibiayai oleh pihak tertentu semata - mata untuk memburuk - burukkan imej Si Ketua Penipu tu dengan Pakatan? Kalau setakat main cakap je, baik tak payah!!! Buat mengabihkan masa je!!!

Comments