Recommended Links

TAK TERSENARAI, DIA BERTANDING JUGAK!!!


Korang percaya la. Walaupun Ustaz Nasha tak disenaraikan oleh PAS sebagai calon dalam Pilihan Raya Umum yang akan datang, beliau tetap akan bertanding.

Kalau bukan dibawah tiket PAS, Ustaz Nasha akan bertanding sebagai calon bebas. Kaedah tu lebih mudah untuk beliau bergerak sebenarnya.

Tambahan pulak, kalau nak berjuang menegakkan Islam ni tak perlu jadi ahli parti mana - mana pun. Sendiri - sendiri joke boleh buat. Yang penting istiqomah.

Kalau duduk bawah parti yang memang sah agendanya berteraskan POLITIK, Islam tu tak ke mana. Setakat jadi alat yang boleh dipermain - mainkan aje.

Lepas tu jadi pulak kuda atau lembu tunggangan puak - puak Kafir Harbi. Lagi la tak ada faedahnya. Setakat melaung - laung atas jalan raya sambil mendabik dada kata diorang pejuang Islam, buat apa? Mengabihkan masa je!!!
KOTA BAHARU, 28 January Anggota Parlimen Bachok, Nasharuddin Mat Isa tidak disenaraikan sebagai calon PAS pada Pilihan Raya Umum Ke-13, kata Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.
Nik Abdul Aziz yang juga Menteri Besar Kelantan bagaimanapun tidak menjelaskan sebab bekas Timbalan Presiden PAS itu tidak dicalonkan lagi.
Seingat saya nama dia tidak disenaraikan dalam pencalonan kawasan, katanya ketika ditemui di kediamannya di Pulau Melaka di sini, hari ini.
Nik Abdul Aziz diminta mengulas laporan mengenai pengguguran Nasharuddin dalam Majlis Syura Ulama PAS pada thirteen January lalu.
Me! nyifatka nnya sebagai bukan satu tindakan yang pelik, Nik Abdul Aziz menyamakan pemecatan itu sebagai perceraian suami isteri dan persatuan sukan.
Pelik apanya? Suami isteri lagikan bercerai. Persatuan bola sepak joke ada orang pecat. Jurulatih joke kena pecat, katanya, sambil menambah bahawa Nasharuddin masih kekal sebagai anggota parti itu.
Nik Abdul Aziz bagaimanapun enggan mengulas sama ada pengguguran Nasharuddin itu disebabkan masalah dalaman lain.
Itu saya tak mahu sebut pasal keburukan orang dan setiap apa yang berlaku itu ada kaedahnya, katanya.

Comments