Recommended Links

HOT : TAHNIAH..NIK AZIZ TELAH DINAIKKAN PANGKAT....


Mak aiii...dah bertambah-tambah kuasa Nicky Aziz nampaknya..HEBAT...Kalau dulu dia hanya mampu kafirkan umat Islam dan beri jaminan siapa masuk SYOORGA...tapi sekarang dan dah dinaikkan pangkat jaga Neraka plak..

Inilah kuasa ajaib yang diperolehi oleh Nicky Aziz setelah melakukan perjanjian dengan Syaitan...Hanya kerana menafikan hak kerajaan PAS Kelantan...Nicky Aziz boleh humban seseorang itu masuk neraka...TAKUTNYA...
"Menteri itu akan masuk neraka, tidak ada kuasa yang boleh menyekat dia masuk neraka kecuali syafaat Nabi Muhammad SAW."

Seolah-olah mempunyai kuasa menentukan balasan seseorang, Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat 'memutuskan' bahawa menteri yang bertanggunjawab dalam agihan royalti minyak kepada negeri akan masuk neraka kerana dakwanya telah menafikan hak kerajaan Pas Kelantan.

Biarpun tidak menyebut dengan khusus nama menteri yang dimaksudkan, dapat difahami bahawa bel! iau meru juk kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak selaku Menteri Kewangan.

Nik Abdul Aziz mempertikai kenapa royalti minyak tidak diserahkan kepada kerajaan Pas Kelantan sedangkan mereka dengan mudah telah mendapat habuan daripada perlombongan emas yang diusahakan sebuah syarikat dari negara Cina.

"Sepatutnya emas dan motor fuel sama sahaja, sama-sama milik kerajaan negeri, kenapa emas diberi kepada kita tetapi motor fuel tidak diberi?

"Orang ini bertanggungjawab dunia akhirat, dan dia kena sumpah, rakyat sumpah kepada menteri-menteri yang tidak bertanggungjawab jaga royalti, akhirat kelak dia akan masuk neraka, tidak ada kuasa boleh sekat menteri ini masuk neraka kecuali syafaat Nabi Muhammad SAW.

"Royalti baik, balak baik, ia sama ada boleh bawa kita ke syurga atau ke neraka, ini masalah besar, golongan sekular tidak fikir masalah syurga neraka, sedangkan benda itu benda ada, kerana syurga neraka ini bukan projek kerajaan, bukan projek parti, tapi daripada Allah," katanya di sini hari ini.utusan

Comments