Recommended Links

WANITA YANG PALING DIGERUNI!!!


Hah!!! Kenapa wanita ni menjadi manusia yang sangat digeruni? Adakah sebab dia terlalu ganas? Atau adakah sebab dia ni terlampau merbahaya?

Tidak. Semua pandangan itu tak benar. Apa yang membuatkan wanita ni menjadi wanita yang digeruni adalah sesuatu yang memang tak masuk akal.

Wanita ni digeruni sebab dia ada sesuatu yang orang lain tak ada. Dia ada KEBENARAN. Ya! Dia ada Kebenaran yang mampu merungkai segala persoalan.

Sehingga kini, pendedahan yang dibuat oleh wanita ini terus menjadi persoalan dikalangan rakyat Malaysia secara umumnya. Adakah apa yang dia dedahkan tu benar?

Atau adakah ianya hanya wayang semata - mata? Adakah dakwaan wanita tu merupakan salah satu skrip yang dibuat oleh musuh - musuh Politik Si Ketua Penipu tu?

Jika ianya hanya wayang, kenapa Si Ketua Penipu tu tak ambik tindakan terhadapnya? Kenapa dia masih lagi mendiamkan diri? Adakah dia takut dengan wanita tu?

Si Ketua Penipu tu berdiamkan diri bukan sebab dia takut. Tapi memang dah menjadi hakikat bahawa Si Ketua Penipu Anti dengan Kebenaran.

Itu pasal la dia gerun dengan wanita ni. Kalau dengan wanita lain dia tak takut. Termasuk la dengan Kak Wan Omega tu sendiri. Sebab wanita lain tu semua dia boleh tipu. Kali ni, siapa lagi dia nak tipu kalau bukan diri dia sendiri!!!
Tinggi membenarkan Presiden Parti India Malaysia Senator Datuk S.Nallak! aruppan dan dua lagi mengekalkan hampir semua penyataan dalam pembelaan bagi kes saman fitnah RM100 juta oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap mereka.
Nalla dalam pembelaannya yang difailkan pada twenty-three Mei lalu menyenaraikan kira-kira 10 orang merangkumi lelaki dan wanita bagi membuktikan dakwaannya berhubung seksualiti bekas rakan baiknya itu.
Antara yang dinamakan di dalam dokumen tersebut ialah Shamsidar Taharin, Norlaila Abdul Majid dan Soma Rodrigo @ Anne.
Selain itu ada juga nama Mior Abdul Razak, Sukma Darmawan, Dr Munawar Anees, Azizan Abu Bakar, Ismail Mat Rabi, Hairani Mat Nafees dan seorang bernama Rashid.
Vazeer Meera membuat keputusan sedemikian dalam permohonan Anwar yang difailkan pada 2 Ogos lalu untuk membatalkan beberapa perenggan dalam pernyataan pembelaan Nalla dan Utusan.
Nalla dan Utusan Melayu (Malaysia) Bhd serta Ketua Pengarang Kumpulan akhbar itu Datuk Abdul Aziz Ishak mengemukakan pembelaan justifikasi, perlindungan bersyarat serta komen yang adil, dan mereka bergantung kepada sebahagian pendapat majoriti dalam penghakiman Mahkamah Persekutuan bagi kes liwat Anwar pada 1998.

Comments