Recommended Links

VIDEO: TUKANG JAHIT ISTERI PUN DIA BALUN???


Pergh!!! Parah beb. Ini betul - betul parah dah ni. Dah kemaruk sangat dah rupanya dia ni sampaikan tukang jahit isteri joke dia balun jugak.

Tapi, apa nak pelik ye tak. Dia sendiri jugak yang cakap. Semua benda kena bagi sama rata, 'Depan Belakang' sama rasa. Jadi, tak heran la kalau tukang jahit joke dia balun jugak.

Memang betul - betul Haramjadah la manusia musibat ni. Tak layak lansung dia ni nak jadi Perdana Menteri. Malah nak jadi pemimpin joke dia tak layak.

Itu joke dia masih ada hati nak bercakap pasal akhlak orang lain? Masih lagi nak bercerita bab agama pada orang lain? Patut la macam - macam musibah menimpa pada dia. Jenis manusia tak sedar diri, memang macam tu la gayanya!!!
Mahkamah Tinggi membenarkan Presiden Parti India Malaysia Senator Datuk S.Nallakaruppan dan dua lagi mengekalkan hampir semua penyataan dalam pembelaan bagi kes saman fitnah RM100 juta oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap mereka.


Nalla dalam pembelaannya yang difailkan pada twenty-three Mei lalu menyenaraikan kira-kira 10 orang merangkumi lelaki dan wanita bagi membuktikan dakwaannya berhubung seksualiti bekas rakan baiknya itu.
Antara yang dinamakan di dalam dokumen tersebut ialahShamsidar Taharin, Norlaila Abdul MajiddanSoma Rodrigo @ Anne.

Masya Allah depa boleh kata "Insya Allah, tak bustling ... boleh". Boleh meliwat?


Selain itu ada juga namaMior Abdul Razak, Sukma Darmawan, Dr Munawar Anees, Azizan Abu Bakar, Ismail Mat Rabi, Hairani Mat Nafeesdan seorang bernamaRashid.
Vazeer Meera membuat keputusan sedemikian dalam permohonan Anwar yang difailkan pada 2 Ogos lalu untuk membatalkan beberapa perenggan dalam pernyataan pembelaan Nalla dan Utusan.


Nalla dan Utusan Melayu (Malaysia) Bhd serta Ketua Pengarang Kumpulan akhbar itu Datuk Abdul Aziz Ishak mengemukakan pembelaan justifikasi, perlindungan bersyarat serta komen yang adil, dan mereka bergantung kepada sebahagian pendapat majoriti dalam penghakiman Mahkamah Persekutuan bagi kes liwat Anwar pada 1998. - seterusnya...

Comments