Recommended Links

MB PAHANG BIKIN PANAS REJIM PAKATAN!!!


Wah!!! Ini apa cerita pulak ni? Macam most appropriate je dengar cerita. Apa pulak yang MB Pahang dah buat sampai mampu memalukan Rejim Pakatan Selangor tu?

Cerita pasal isu air lagi ke? Bukan. Ini cerita pasal bantuan untuk rakyat. Bukan la cerita pasal air atau joke projek Langat 2 yang nak ditangguhkan oleh Si Khalid Gagap tu.

Baru - baru ni, Semut dengar cerita dari seorang kawan bila anak dia dapat anugerah pelajar cemerlang bagi peringkat UPSR dan PMR tahun 2012.


Anugerah tu disampaikan oleh YAB Menteri Besar Pahang melalui Yayasan Pahang. Ramai jugak la perlajar yang dapat anugerah tu dari seluruh Bentong.

Terfikir jugak dalam kepala otak Semut. Kenapa pulak MB Pahang tu nak bagi sumbangan tersebut kepada budak - budak sekolah? Bukannya dapat faedah apa - apa pun.

Budak - budak sekolah tu joke bukannya boleh mengundi. Jadi, apa jadahnya diberikan sumbangan serta anugerah tu kepada mereka?









Comments