Recommended Links

TANYA MANSOR: MACAM MANA RASA KENA LIWAT YE?


Agak - agaknya, macam mana rasa orang kena liwat ni ye? Sedap ke? Rasa seronok? Ke rasa sakit? Hanya ada beberapa orang sahaja yang tau.

Kebanyakkan orang yang tau tu semuanya mangsa nafsu ganas Si Ketua Penipu tu. Dan yang terbaru ialah Si Mansor Othman tu.

Dia pun kena liwat jugak dengan Si Ketua Penipu tu. Cuma dia je yang tak nak mengaku. Mana tidaknya. Kalau dia mengaku, habis la masa depan Politik dia nanti.

Tak de peluang la dia nak jadi calon dalam Pilihan Raya Umum yang akan datang. Maka sebab itulah dia hanya menunding jari kepada orang lain.

Dia mungkin tak sedar yang Si Ketua Penipu tu memang ada niat nak singkirkan dia dalam kepimpinan Pakatan di Pulau Pinang. Sebab itu la ada orang yang sanggup tikam dia.

Mungkin tempat dia tu nak digantikan dengan orang yang dilihat lebih pro kepada puak - puak DAPigs. Nanti senang la diorang nak jadi kuasa Dominan di Penang.

Walau apa pun, hakikatnya dia memang dah jadi salah satu korban Si Ketua Penipu tu. Sekarang macam mana, sedap tak rasanya kena liwat dengan Si Ketua Penipu tu? Lain kali, buat la lagi. Bila dah kena, baru Padan Muka Dia!!!
Timbalan Ketua Menteri 1, Datuk Mansor Othman mengakui beliau dikhianati oleh orang kepercayaannya sendiri berhubung penyiaran rakaman suara menggelarkan Ketua Menteri, Lim Guan Eng sebagai sombong, bongkak dan tokong.

Mansor be! rkata, b eliau meletakkan kepercayaan kepada kumpulan itu yang terdiri daripada para pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) negeri yang meminta untuk bermesyuarat dengannya berhubung Pilihan Raya Umum Ke-13. Ia mesyuarat dalaman dan ada soalan daripada mereka dan saya menjawab dengan cara itu.

Bagaimanapun saya tidak sangka mereka melakukan perkara ini kepada saya," katanya seperti yang dilaporkan media. Mansor yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Penanti berkata, beliau memberi kepercayaan kepada kumpulan itu dan meluahkan isi hatinya ketika mesyuarat berlangsung.

Comments