Recommended Links

MEMANG SEDAP SANGAT LA DIA MELIWAT!!!


Jangan terkejut beb. Sebenarnya Si Assmin ni memang ada selera nak liwat Si Khalid Gagap tu. Walau joke Si Khalid Gagap tu tak berapa jambu, tapi tetap jugak jadi 'bahan'!!!

Nak pulak selepas lelaki bernama Mike tu mengeluarkan kenyataan yang lantang mengkritik kepimpinan Rejim Si Khalid Gagap tu secara terang - terangan.

Maka kesempatan inilah jugak digunakan oleh Si Assmin tu untuk meliwat dan mempersalahkan Si Khalid Gagap. Dia boleh pulak tampil mempertahankan Si Mike tu.

Kata Assmin, apa yang diluahkan oleh Si Mike sebelum ini perlu diperhalusi terlebih dahulu sebelum sebarang tindakan diambil terhadap mana - mana pihak.
KUALA LUMPUR: Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali mempertahankan S. Manikavasagam sebagai pemimpin yang berjasa selepas Ahli Parlimen Kapar itu menyelar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar yang bermasalah.


Azmin yang juga Ketua PKR Selangor berkata aduan Manikavasagam terhadap kerajaan negeri pimpinan Menteri Besar Selangor itu harus diperhalusi demi mencari penyelesaian yang memuaskan."Perkara ini harus dihalusi. Aduan harus diteliti dengan melihat kepada tanggungjawab jabatan dan kerajaan untuk mencari jalan penyelesaian, kata beliau.
Soalnya, kenapa sebelum ini dia beria - ia sangat mempertahankan Si Khalid Gagap tu bila ahli - ahli PKR desak supaya Me! nteri Be sar Badut tu letak jawatan?

Nampak sangat sebenarnya Si Assmin ni memang ada niat nak menjahanamkan karier Politik Si Khalid Gagap dan seterusnya jadi Menteri Besar Selangor yang baru.

Tapi, Si Assmin ni lupa. Kalau dia nak jadi Menteri Besar, diorang perlu menang dulu Pilihan Raya yang akan datang dan perlu mempertahankan Selangor tu.

Apa yang pasti, Rejim PKR dibawah pimpinan Khalid Gagap ni terbukti GAGAL mentadbir Selangor dengan baik. Tak heran la kalau masalah rakyat joke dipinggirkan begitu saja. Sedangkan wakil rakyat joke dia buat tak tau, inikan pulak orang lain!!!!

Comments