Recommended Links

MEMANG SAH NURUL IZZAH NI DAH HILANG AKAL!!!


Patut sangat la Si Nurul Izzah ni tak mampu nak buat kerja lain selain dari Bantah, Spin dan Fitnah. Rupanya dia mudah sangat sangkut pada satu isu.

Hanya disebabkan satu isu tu sahaja, dia dah tak mampu nak fikirkan benda lain. Yang itu saja la yang boleh dijadikan sebagai isu. Yang lain dia dah tak mampu nak buat.

Balik - balik, isu yang sama jugak dia bangkitkan. Walaupun semua rakyat dah sedia maklum dengan isu tersebut, dia masih jugak nak cuba nasib.

Memang betul la kata orang Lembah Pantai. Si Nurul Izzah ni memang tak reti buat kerja untuk rakyat. Yang dia tau buat hanya menipu dan menyusahkan rakyat je. Nak bantu rakyat, Kirim Salam Aje la!!! Setakat nak mengabihkan masa boleh la!!!
Nampak sangat si Nurul Izzah dah takda modal, sampaikan isu basi Skim Pembiayaan Rumah PPR joke diungkitnya semula.

Dalam wawancara terkini dengan Malaysian Times, Nurul sekali lagi mengungkit mengenai isu Pembiayaan Pinjaman Perumahan PPR.

Apa kata Nurul?

Katanya, sehingga kini tiada jawapan yang diberikan oleh Nong Chik dalam usaha membela rakyat berpendapatan rendah sekaligus membantu golongan miskin bandar memiliki rumah.

Saya cabar, kalau beliau rasa cadangan-cadangan beliau lebih baik, ok..kita debat. Isu ini sahaja. Tapi sampai hari ini belum lagi berani untuk sahut cabaran saya, jelas Ahli Parlimen Lembah Pantai it! u.

Mak aiii Bebal betul si Nurul ni.. Siapa yang sebenarnya tak berani berdebat?

Dato Raja Nong Chik sebenarnya dah lama sabut cabaran Nurul Izzah. Malah Dato Raja Nong Chik dah jemput Nurul untuk bersemuka di depan penduduk PPR yang diperlekehkan Nurul sebagai orang yang tak layak diberi pinjaman.

Tak percaya? Boleh baca balik artikel ni yang diterbitkan pada 31 Mac 2012. Bukan semalam, bukan kelmarin tapi 6 bulan lepas!!! - seterusnya...

Comments