Recommended Links

KARPAL NAK JADI PEGUAM KES LIWAT LAGI!!!


Nampak gayanya, tak puas lagi Si Karpal Whilchar ni nak jadi peguam untuk kes liwat ni. Ada lagi hasrat dia untuk meneruskan kerjaya dia tu.

Apa yang herannya, dia jugak yang bukak cerita pasal kes liwat ni pada tahun 1997 dulu sampai Si Ketua Penipu tu kena pecat dari jawatan Timbalan Perdana Menteri.

Tapi, yang lebih menghairankan rakyat ialah kenapa Si Karpal Whilchar tu pulak yang beria - ia nak membela Si Ketua Penipu tu secara terang - terangan?

Sekarang, Si Karpal Whilchar ni nak Si Biawak tu selesaikan sendiri masalah kes 'liwat' yang melibatkan SI Mansor Othman tu sendiri. Kenapa dia tak nak masuk campur?

Bukan ke dia sendiri memang suka dengan kes liwat ni? Jadi, kenapa dia tak nak tolong Si Biawak tu selesaikan masalah tu?

Jika Si Karpal ni rasa yang Si Mansor tu perlu beri penjelasan yang lebih baik dari sebelumnya, kenapa dia sendiri tak buat sedemikian?

Kenapa dia tak jelaskan kepada rakyat mengenai dakwaan dan tuduhan yang dilemparkan kepada Si Ketua Penipu tu mengenai isu Liwat 1997 dulu?

Sepatutnya, dia perlu memberikan penjelasan yang lebih baik daripada apa yang dinyatakan sebelum ini. Ianya penting bagi Si Karpal Whilchar tu jelaskan semuanya. Jangan setakat dia tau nak suruh orang je!!!
GEORGE TOWN - Pengerusi DAP Karpal Singh yakin masalah yang timbul antara Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan ! Eng deng an Timbalan Ketua Menteri we Datuk Mansor Othman boleh diselesaikan secara profesional.

Beliau bagaimanapun berkata penyelesaian kepada masalah itu tidak perlu melibatkan parti yang diwakili oleh kedua-dua belah pihak sebaliknya diselesaikan secara peribadi.

"Adalah perlu untuk Mansor memberi penjelasan yang lebih daripada apa yang dinyatakan sebelum ini, penting bagi Mansor untuk menjelaskan semuanya.

"Ini boleh diselesaikan oleh kedua-dua pemimpin, tidak melibatkan parti tetapi secara personal," katanya kepada pemberita selepas mengadakan lawatan di Kompleks Pasar Awam Farlim, Air Itam di sini hari ini.

Comments