Recommended Links

IZARA BERCINTA DENGAN AHLI KORPORAT???Oh... my... English!!! Aha, Izara Aishah. Selebriti yang sekarang ni semakin meniti popular, digilai ramai jejaka. Tambahan juga diminati dikalangan adik-adik kecil sejak muncul dengan sitkom pendidikan Oh! My English.

Ya adik-adik juga terutama kepada kepada abang-abang yang berhasrat nak mengorat si cantik manis ni, anda terpaksa melupakan niat itu kerana menurut heroin drama Vanila Coklat ini sendiri, dia sebenarnya sudah joke mempunyai kekasih.

Difahamkan mereka berkenalan mereka berkenalan sejak kecil lagi. Bercakap secara eksklusif kepada Media Hiburan semalam, Izara Aishah yang kini berusia 20 tahun mengakui yang beliau kini memiliki teman lelaki bergelar ahli perniagaan.

Izara mengaku yang sebenarnya Izara sudah lama mempunyai teman lelaki. Usia kami hampir sebaya dan dia merupakan seorang ahli perniagaan, bukannya kerabat, ujar Izara Aishah kepada majalah hiburan tersebut.

Berkenalan sejak sekolah rendah lagi, Izara Aishah mengatakan yang hubungan mereka mula jadi rapat selepas beliau tamat persekolahan di tingkatan lima.

Izara sebenarnya takut kalau peminat sendiri yang ternampak dengan Izara bersama teman lelaki. Jadi adalah lebih baik jika Izara mengaku terlebih dahulu sebelum orang ramai membuat pelbagai spekulasi, tambahnya lagi.

Ps: Bagus jugak la dia nak mengaku daripada orang lain dok asyik categorical sembunyi - sembunyi. Akhirnya putus. Lepas tu meroyan tak tentu arah. Buat malu je!!!! < /div>

Comments