Recommended Links

HATTA RAMLI BIJAK MENGUTUK ZURAIDAH MAK LAMPIR!!!


Hehehe... Terbaik lah!!! Terima kasih banyak - banyak diucapakan kepada pemimpin PAS yang sorang ni. Sedikit sebanyak dia dah banyak membantu.

Walaupun dia tak sedar, tapi kenyataan yang dikeluarkan baru - baru ini jelas mengutuk Si Zuraidah Mak Lampir tu dengan tidak sengajanya.

Semuanya kerana ulasan yang diberikan berhubung cabaran Datuk Seri Najib terhadap puak - puak Pakatan Pembangkang tu sebelum ini.

Datuk Seri Najib mencabar puak - puak Pakatan Pembangkang untuk mendedahkan Kabinet Bayangan mereka secara umum.

Dalam kenyataan balasnya, Si Hatta Ramli ni menjelaskan bahawa Perdana Menteri tidak ada Hak untuk mencampuri urusan Pakatan Pembangkang.
SHAH ALAM: PAS hari ini menegaskan bahawa Datuk Seri Najib Razak tidak perlu mencabar Pakatan Rakyat (PR) untuk membentuk Kabinet bayangannya sebelum bercita-cita menubuhkan kerajaan sebenar dengan memenangi Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).
Sebaliknya Pengarah Pilihan Raya PAS Pusat Dr Mohd Hatta Ramli berkata, Perdana Menteri itu perlu mengemukakan terlebih dahulu siapa calon menteri besar BN sekiranya berjaya menawan Selangor dan Pulau Pinang.
"Dia (Najib) nak sokong ke kalau ada kabinet bayangan?Yang ia beria-ia sangat itu apsal (kenapa)? Kita tunggu dia namakan calon Menteri Besar Selangor CM (Ketua Menteri) Pulau Pinang dulu," katanya ketika dihubungi AntaraPos sebentar tadi.
Maka, boleh jugak la kita kata yang Si Zuraidah Ma! k Lampir tu tak de Hak untuk mencampuri urusan BN Selangor dalam menentukan siapa calon Menteri Besarnya.

Jadi, tak payah la sesak - sesak Si Zuraidah tu atau dia sendiri nak mencabar orang lain. Buat je kerja sendiri, jangan sibuk dengan urusan orang. Kalau didedahkan siapa calon MB Selangor tu nanti, macam la diorang nak sokong calon tu jugak!!!

Comments