Recommended Links

HAHAHA!!! BLOGGER UMNO KANTOI???


Jangan salah faham. Semut bukan gelak pada blogger yang mendedahkan mengenai skandal seorang VVIP Penang dengan Chinadoll berbikini tu.

Tetapi sebaliknya Semut tergelak bila membaca pendedahan yang dibuat oleh seorang blogger pencacai Pakatan Pembangkang ni.

Dia kata, tujuan pendedahan pasal VVIP tu adalah untuk memburukkan lagi imej pemimpin Pakatan. Kononnya kata dia, ianya hanya fitnah belaka.

Berikut disiarkan 'print screen' dari laman blog pencacai tersebut:


Kemudian dia mendedahkan imej yang sepenuhnya. Kata dia, VVIP tu ialah Si Tokong Biawak tu sendiri. Bukan la pemimpin 'berpewatakkan alim' seperti yang dimaksudkan.


Apakah isu yang sebenarnya cuba dibangkitkan oleh blogger pencacai Pakatan Pembangkang tu? Adakah 'Perwatakkan Alim' Si Biawak tu yang menjadi persoalan?

Erk, bukan ke selama hari ini puak - puak Pakatan Pembangkang tu juga! k yang b eria - ia mengiktiraf Si Biawak tu sebagai seorang yang 'Alim'?

Diorang jugak yang kata bahawa Si Tokong Biawak yang 'Sombong dan Angguh' tu sama dengan Umar Abdul Aziz. Ke orang UMNO yang bagi persamaan tu?

Dengan pendedahan yang dibuat oleh Si Blogger Pencacai Pakatan Pembangkang tu, bermakna dia sendiri tidak mengiktiraf Si Biawak tu sama dengan Umar Abdul Aziz.

Hakikatnya Si Biawak tu memang tak sama lansung dengan Umar Abdul Aziz. Kalau setakat kuat menipu rakyat tu, ye la agaknya!!! Mungkin itu yang Pencacai Pakatan tu nak maksudkan!!!

Comments