Recommended Links

EMMA KAKI PROPA???JANJI pukul 11 pagi tapi sampai ke sudah tak muncul-muncul. Amboi, hebat sungguh penangan Emma Maembong, salah seorang pelakon baru yang memang tengah meningkat naik ni.

Minta maaflah sebab Syed tak mengenali sangat pelakon yang tengah naik daun ini. Tapi Syed tahu Emma ada berlakon sebagai Munirah dalam play bersiriKau Yang Terindahyang sudah selesai ditayangkan di TV3.

Puncanya Emma ada berjanji dengan wartawanPancainderauntuk satu sesi fotografi pagi Rabu lalu. Jenuh jugalah jurusolek dan teman wartawan ni menunggu kelibat Emma, tapi sampai ke sudah tak nampak batang hidung.

Apa cerita tu? Untuk bersangka baik mungkin dia ada hal kecemasan. Mungkin ada yang membataskan Emma untuk muncul pada hari tersebut tanpa sebarang perkhabaran.

Yang menariknya, tak salah Syed ini bukan kali pertama Emma tak muncul-muncul sebaliknya sebelum ini joke dia ada buat hal yang sama juga. Jadi macam mana tu?

Kalau nak batalkan sesi fotografi sekali joke tak jadi masalah besar. Tak ada salah joke kalau hantar SMS dan cakap tak dapat datang sebab ada masalah.

Orang joke faham dan tak jadi isu besar.Kalau hilang tanpa khabar berita dan buat orang tertunggu-tunggu tu yang tak berapa nak baik.

Ps: Tak mengapa Emma, belajar dari kesilapan. Yang penting jangan menyusahkan orang. Jangan jadi macam p! uak - pu ak Pakatan pembangkang tu sudah la!!!

Comments