Recommended Links

CHINADOLL DIBAYAR RM 18RIBU SEBULAN!!!


La ish!!! Tak habis - habis lagi kisah skandal pasal Chinadoll ni ye. Mulanya, Semut joke tak percaya jugak mengenai skandal terbaru ni.

Tapi memandangkan Si Ketua Penipu tu masih jugak berdegil untuk ambik sebarang tindakan, maka terpaksa la didedahkan cerita ni.

Kalau ikutkan, Si Ketua Penipu tu takkan mengaku perkara ni. Dia sebaliknya hanya akan menafikannya begitu sahaja tanpa sebarang penjelasan yang munasabah.

Kalau setakat bercakap je, baik tak payah!!! Buat mengabihkan masa je. Kalau setakat perangai orang macam Si Ketua Penipu tu, memang tak layak lansung nak jadi pemimpin. Apatah lagi nak jadi Perdana Menteri!!!
Sesiapa yang melihat penyediaan bajet PR kali ini pasti dapat merasakan perbezaan yang ketara. Nampak kali ini, Anwar hendak menekankan agenda meruntuh, demonization beberapa agensi kerajaan yang dibina oleh kerajaan.

Meruntuh sahaja? Apa sebenarnya yang Anwar inginkan? Apa module baru yang Anwar nak tawarkan.


Rupa-rupanya, ada budak baru yang membuat kerja bajet PR tahun ini.Rafizi dan Tony Puapun tidak memberikan submit yang diharapkan.


Katanya, orang baru yang lebih menarik perhatian Anwar mempunyai pemikiran yang sangat parallel dan mempunyai idea yang sangat baru.

Tricia Yeoh adalah permata baru dalam PKR. Sekarang ini menjadi Research Off! icer TS Khalid Ibrahim (18k sebulan); Tricia sudah mula digunakan Anwar di peringkat yang lebih tinggi, Level nasional.

Tricia ini memang mempunyai minda samarata egalitarian. Semua mesti sama rata. Tak boleh ada perkauman dan sebagainya.


Pemikiran seperti Tricia Yeoh ini memang kena dengan fahaman politik Anwar sekarang. Gung-ho liberalism. Liberalkan semua perkara.


Anwar sendiri sudah memaklumkan kepada TS Khalid, bahawa Tricia perlu berada di dalam Parlimen untuk PRU yang akan datang ini. Salah satu kawasan Parlimen urban chair di Selangor akan menjadi milik Tricia Yeoh. Anwar mahu budak muda ini diberikan peluang yang lebih luas.


Tapi Anwar tidak tahu satu perkara, dalam pada Anwar percaya dengan kebijaksanaan Tricia satu bab daripada bajet (mengenai perumahan); sebenarnya disediakan oleh orang lain.


Tricia yang tidak faham sangat mengenai skill telah sub-con penyediaan bajet ini kepada seorang lower rank legal officerHDB Singapura.Sebab itu, Anwar tidak ada modal lain, kecuali menggunakan modelHDB Singapura. - SETERUSNYA...

Comments