Recommended Links

TERKINI: MISTERI KEHILANGAN ISTERI BADROL!!!


Dalam perkembangan terkini mengenai isu berkaitan dengan kes khalwat Si Badrol tu, timbul satu lagi persoalan. Ke mana hilangnya isteri Si Badrol?

Dari kenyataan Si Badrol sebelum ini, dia kata dia datang ke Kuantan sambil ditemani oleh isteri pertamanya. Tapi, ke mana perginya isteri dia pada hari kejadian?

Sewaktu Si Badrol kata bilik dia diserbu oleh sekumpulan geng samseng (yang dah dibuktikan tak betul), dia hanya didapati berduaan dengan wanita terbabit dengan anaknya.

Jadi ke mana perginya isteri Si Badrol ni? Bilik siapakah yang suami wanita tu serbu? Adakah Si Badrol tu ada dua bilik di road house berkenaan?

Maklumat yang Semut terima, katanya, wanita terbabit bukan datang jumpa dengan Badrol pada jam 2 pagi seperti mana yang didakwanya sebelum ini.

Wanita tersebut dah mula memasuki bilik di road house berkenaan sejak jam twelve malam memandangkan dia dah 3 hari jumpa Si Badrol ni.

Bilik di road house berkenaan telah didaftarkan atas nama Si Badrol sendiri. Jika road house tu jadi tempat penginapan dia, ke mana hilangnya isteri Si Badrol ni pada pukul 2pagi???

Dari maklumat yang disampaikan itu mengatakan bahawa isteri Si Badrol ni tak tinggal di road house yang sama. Sebaliknya dia duduk di road house lain dikawasan yang berhampiran.

Maka, terlerai la misteri dimana isteri Si Badrol sewaktu serbuan dibuat oleh suam! i wanita tersebut. Dan sebab itulah masa JAIP datang, isteri dia tak ada!!!

Dengan adanya maklumat seperti inilah yang mengukuhkan lagi persoalan mengapa Si Badrol ni tak buat laporan Polis mengatakan yang dia diserang oleh lelaki yang tidak dikenalinya.

Mungkin dia takut nanti pihak Polis akan pergi mengambil bukti CCTV di road house berkenaan dan mendapatkan masa wanita tu sampai melaluinya. Dah kantoi pulak!!!

Apa - apa pun, kita tunggu la siasatan yang akan dilakukan nanti. Katanya, banyak lagi benda yang akan didedahkan nanti.

Tapi, Si Badrol tu tak boleh nak salahkan orang lain. Siapa suruh dia gatal sangat buat kerja yang bukan - bukan. Sekarang, siapa yang malu? Itu joke masih ada hati orang nak panggil dia Ustaz lagi ke? Korang fikir la sendiri!!!

Comments