Recommended Links

TERKINI: BADROL BAKAL BUAT LAPORAN POLIS!!!


Setelah puas dia diasak oleh pelbagai pihak yang mempersoalkan tindakan dia tidak membuat laporan Polis, Si Badrol tu akhirnya terpaksa akur.

Dihadapan 500 orang penyokong dia di Seremban semalam, Si Badrol ni kata yang satu laporan Polis akan dibuat hari ini.

Tapi, bukan laporan Polis berkaitan dengan dakwaan mengatakan yang dia dipukul. Sebaliknya dakwaan untuk pembantu dia di Kula Lumpur.
Dalam perkembangan terkini, dia kata yang pembantu dia di Kuala Lumpur joke dapat ugutan supaya jadi saksi untuk memburukkan diri dia.

Pasal pembantu dia diugut tu, dia nak buat laporan Polis. Tapi bila tiba bab dia kena pukul, kenapa dia tak nak report Polis? Tak ke pelik namanya tu.

Lepas tu siapa usung isteri dia ke hulu ke hilr semata - mata nak tunjuk dengan orang yang kononnya dia ni penyayang.

Sama yang macam kes Si Mat Syabun tu buat dulu. Bila dikenakan tuduhan berkhalwat, usung bini ke hulu ke hilir. Konon nak tunjuk la yang isteri dia bagi sokongan.

Bila dah sesak, baru la dia nak ingat pada isteri. Selama hari ni, kenapa dia tak usung isteri pertama tu ke hulu dan ke hilir?

Dah semakin jelas yang Si Badrol ni memang dah sesak. Kes ni bukan sahaja dah memuburukkan imej dia je. Malah Parti Khalwat Ramai tu secara keseluruhannya. Maka sebab tu la pemimpin PKR joke buat dek je dengan dia!!!

Comments