Recommended Links

SEMUT MERAYU BADRUL AMIN JANGAN SAMAN!!!


Wah!!! Gempar jugak bila dengar Ustaz Pengagung Si Ketua Penipu tu kata dia nak saman pihak media dan blogger ni.

Semuanya gara - gara pihak media dan juga blogger buat cerita pasal isu dia kena tangkap khalwat bersama dengan isteri orang semalam.

Atas sebab itu, Semut mohon sangat la agar Ustaz Badrul Amin ni tak saman kerana kami tak tahu kaedah yang menjadi kebiasaan bila dia bagi kaunseling kepada orang.

Mana ada orang tahu yang cara paling efektif dalam memberikan 'Tazkirah' ni ialah dengan cara memakai tuala sahaja. Dah la pukul 2 pagi pulak tu. Macam dah tak de waktu lain.

Dan, tak pernah pulak ada orang yang bagi kaunseling dalam bilik tidur hotel. Biasanya, orang nak bagi kaunseling joke di pejabat agama.

Walaupun dia kata yang dia kenal dengan pasangan tersebut, itu tidak bermakna dia boleh bawak isteri orang masuk ke kamar tidur di bilik road house dia.

Apa, kat road house Swiss Garden tu dah tak de ruang awam ke untuk dia bagi kaunseling? Kat situ dah tak de 'cafe' yang lebih terbuka? Itu sahaja persoalannya. Cukup mudah.

Yang dia nak jugak buat kaunseling tu dalam bilik menda jadahnya!!! Tak ke itu mengundang fitnah?

Bukan ke satu kewajipan bagi setiap muslim mengelakkan diri dari buat perkara syubhah seperti itu? Takkan itu joke dia tak tau!!!

Itu satu! hal. Ka lau betul la dia tak buat kerja haramjadah tu, buat apa pulak Jabatan Agama Islam Pahang nak panggil dia bagi keterangan jam 7.30pagi esok?

Tak masuk akal lansung. Kalau ye joke nak menipu atau nak tukar cerita, jangan la sampai kantoi!!! Ini dah nampak sangat bongoknya dia tu!!!

Ps: Si Wali Terompah tu joke dah keluarkan fatwa dengan mengatakan yang Badrol Amin ni setakat berkhalwat je. Dia bukan buat apa - apa pun. Sama la dengan Si Mat Syabun tu dulu!!!
The Unspinner - Badrul "Burit" terpaksa bertindak sendiri dan merancang untuk menyaman blogger-blogger dan media-media yang menyiarkan berita mengenai penangkapannya.


Setakat berita penangkapan tidak bawa apa erti beb. Apa nak takut?

Badrul "Burit" kena saman dulu pegawai-pegawai JAIP. Kena saman Timbalan Pengarah JAIP, Dato Mohd Ghazali Mohd Aziz.Berjayakah nak saman JAIP yang menjalankan tugas?

Dah berjaya, barulah saman ramai-ramai blogger dan media-media. Oleh itu, rakan-rakan, repair dan perbetulkan apa yang patut.

Sedia juga kita untuk saman balas. Tak masuk akal brader jumnpa perempuan pukul 2 pagi di bilek road house untuk buat kounselling!!!!

Comments