Recommended Links

Omegay: sekitar Himpunan Lalat Hijau 2.0 >XD


Himpunan Hijau berakhir, kerajaan diberi twenty-four jam batal projek Lynas

Himpunan Hijau 2.0 yang diadakan di sini hari ini berakhir jam 11.30 pagi tadi dengan penganjur memberi masa twenty-four jam kepada kerajaan agar mengumumkan pendirian tidak akan meneruskan projek nadir bumi Lyans.

Jika kerajaan masih dengan pendirian mahu membenarkan operasi loji itu, penganjur memberi amaran akan mengadakan Himpuanan Hijau 3.0 dalam waktu terdekat.

Dalam pada itu, Suhakam pula menyatakan pihaknya berpuas hati dengan kerjasama polis meluluskan lokasi perhimpunan dan mengawal lalu lintas bagi melancarkan perjalanan Himpunan Hijau. - SH





fuYoOOooo ugut within twenty-four hours beb!!..kehkehkeh kesian anuwar and a juburi boys..fobia tak terkata. rakyat dah makin sedar tapi a juburi boys plak yang semakin fobia..sambutan ceramah lalat hijau 2.0 yang di buat oleh anuwar pada malam tu ala2 milo suam. lbey kurang 3500-4000 orang jek!. alahaii ape taknye..projek lynas yang bakal memberi manafaat kepada penduduk setempat di halang habis2an semata2 nak ikut kehe! ndak si peliwat tuh!..ape barang beb..

tah berapa banyak anuwar dah perabis duit upah impot pencacai2 luar datang nk bikin fitnah kat padang majlis perbandaran kuantan. tapi dia tak kesah pun. duit banyak makan tak habis. gaji dia sebagai ahli parlimen sekadar celah gigi jek. yang penting dia dapat tarik sesungut lalat hijau dalam setiap ceramah atau demo yang di adakan

skang ni bila dah tak dapat sambutan mula la kuar ugutan la plakk huhuhu..anuwar nak bikin ape kalau kerajaan tak tunduk dengan ancaman dia? nak arah kerajaan buat stately exploration plak? atau nak berdemo lagi? itu je ler keje puak lahabu fuckatan nih. ahhhh tak payah layan langsung pun takpe..tak luak!..huhuhu >XD


p/s: agak2 anuwar kasi notis twenty-four jam kat ustad bedol amin suh kuar dari syurga dia tak? kehkehkeh

Comments