Recommended Links

Omegay: Perangkap diri sendiri dan salahkan orang lain??..kehkehkeh

"Saya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jaip di Kuantan.

"Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya," katanya menerusi satu kenyataan di sini.

"Walau bagaimanapun pada pukul 2 pagi twenty-five Februari 2012, dia telah menghubungi saya memaklumkan bahawa beliau sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan.

"Atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau mendapatkan bilik penginapan. Namun pada pukul 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya. - mstar


atas rasa tanggungjawab sampai terpaksa bawak anak bini orang pukul 2 pagi check-in bilik hotel??..perghhh. kalau ikut kronologi dari kenyataan ostad songsang tu memang dah kantol pun!..bukan ke tanggungjawab dia sepatutnya menjauhi kemungkaran? sebagai seorang ostad kenapa dia tak bleh pikir panjang sebelum bawak anak bini orang ke hotel??.

tak kira sama ada tindakan pompan tu nak lari dari suami atau ape joke alasannya, tak bleh ke sekurang2nya ostad songsang tu hubungi suami wanita tu terlebih dahuluakan kehadirannya sebelum menjemputnya??

apa joke tindakan si suami terhadap isteri adalah hal rumahtangga mereka dan ostad songsang tu tak sepatutnya masuk campur lebih2 lagi mendekatkan kepada perkara2 yang bleh mendatangkan syak wasangka!. nampaknya awal2 lagi perbuatan si ostad songsang! tu dah memerangkap diri sendiri..memang keje fuckatan huhuhu >:]

Comments