Recommended Links

Nurul Izzah Dihalau, Beri Ceramah Di Felda Lepar Hilir


Kehadiran Pakatan Rakyat memberi ceramah malam semalam tidak disenangi oleh masyarakat di Felda Lepar Hilir, Gambang, Pahang.

Dikhabarkan Nurul Izzah di halau keluar dari Felda tersebut.

Sedar-sedarlah sikit rakyat dah bosan dengan lakonan dan penipuan dari Pakatan pembangkang, jadi tak usahlah nak buat ceramah di seluruh negara... buang masa saja!

Bila dah jadi perkara buruk seperti ini... macam biasala, mereka mula menuduh Umno yang hantar samseng... Umno juga yang salah! Ustaz PKR kena tangkap khalwat joke Umno jugak yang salah!

PKR dah tak ada modal! rakyat tolak mereka, Umno juga yang salah! Apa celup!

Menurut portal Keadilan Daily, yang nyaris menjadi mangsa kali ini adalah Pengarah Komunikasi PKR dan Naib Presiden parti itu, Nurul Izzah Anwar.Budak-budak muda cuba pukul Nurul Izzah di ceramah kami di Felda Lepar Hilir. Saya dan Nurul Izzah diiringi polis keluar untuk elak samseng Umno, kata Nik Nazmi dipetik organ rasmi PKR itu.

Nurul Izzah (kanan) pula dalam raeksi awalnya berkata beliau bersyukur kerana selamat tetapi memberi jaminan tidak akan gentar dengan gelagat liar berkenaan.

Bersyukur pulang dgn selamat. Moga teman-teman di Felda Lepar Hilir juga bertahan dan bersemangat walaupun samseng-samseng Umno berlagak liar, ugut fizikal.

Tangan (penumbuk) hanya beberapa inci dari (wajah) saya, katanya di Twitter pada jam 1 pagi ini.

Sehubungan itu, Nik Nazmi dan Nurul Izzah akan membuat laporan di balai polis Merchant Square berdekatan ibu pejabat PKR pada jam 3 petang hari ini.

Comments