Recommended Links

KENYATAAN DARI MADU BADROL PULAK!!!


Haduhai!!! Makin banyak pulak isu yang berkaitan dengan Si badrol ni ye. Lepas satu, satu kes dia dibongkarkan akibat keBODOHan diri dia sendiri.

Awal tadi, Semut dah dedahkan satu persoalan, ke mana hilangnya isteri Si Badrol ni sewaktu ketibaan pihak JAIP ke bilik road house dia.

Sekarang, meh kita baca kenyataan suami wanita tu pulak tentang apa yang sebenarnya berlaku pada waktu itu.
Dakwaan Badrolamin kononnya dia dipukul oleh samseng seramai 20 orang hanyalah satu pembohongan untuk mengelakkan dia daripada didakwa berkhalwat.

Buktinya apabila JAIP mengambil dan memeraiksa CCTV yang dipasang oleh pihak pengurusan road house Swiss Garden mendapati tidak ada kelibat 20 orang samseng seperti yang didakwa oleh Badrolamin.

Menurut suami Watiwani dia tidak pernah membawa orang untuk memukul Badrolamin sebaliknya dia merayu agar Badrolamin 'memulangkan' isteri dan anaknya yang berumur 3 tahun supaya dapat dibawa pulang dengan selamat. Malangnya rayuannya tidak diendahkan oleh Badrolamin yang 'menyimpan' isteri dan anaknya dalam bilik road house yang disewanya.

Lalu beliau menghubungi pihak penguatkuasan JAIP untuk membuat tindakan lanjut.

Menurut suami Wati yang berumur 28 tahun isteri sengaja membawa anaknya yang berumur 3 tahun bersama ke dalam bilik Badrolamin supaya mengelakkan daripada disyaki berkhalwat.

Beliau hadir pada kira-kira pu! kul 3 pe tang memberi keterangan kepada pihak JAIP kesal dengan dakwaan Badrolamin kononnya dia menyiksa isterinya, oleh itu isterinya datang berjumpa dengan Badrolamin untuk meminta bantuan.

Dakwaan suami Wati lagi, kenapa harus membuat perjalanan yang sejauh 120km untuk meminta bantuan sedangkan di Rompin mempuanyai tempat untuk dia meminta bantuan.

Saya syak isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan Badrolamin sejak 6 bulan yang lepas, sebab itu saya mengekorinya ke Kuantan dan seterusnya ke road house Swiss Garden. - Sumber& Sini
Dah kantoi dah. Memang sah la Si Badrol tu memang kaki penipu dan kaki putar belit. Nama je orang panggil Ustaz, tapi menipu jugak kerja dia!!!

Tapi, nak buat macam mana ye tak. Dah Ketua dia sendiri joke memang Ketua Penipu. Anak buah joke ikut sama la. Ibarat kata pepatah, Bapak Kencing Berdiri, Anak Kencing Belari La Pulak!!! Tapi dua - dua tak malu sebab berbogel!!! Hahaha...

Comments