Recommended Links

KEADAAN AZEAN IRDAWATY SEMAKIN KRITIKAL !!! AYUH RAKYAT MALAYSIA KITA BERDOA AGAR BELIAU SIHAT !!!


Gambar fail menunjukkan Azean Irdawaty (tengah) mendapatkan rawatan di sanatorium akibat barah payu dara yang dialaminya sebelum ini.

Pelakon Azean Irdawaty merayu kepada orang ramai untuk memberikannya hadiah sempena sambutan ulang tahun kelahirannya yang ke-62 tahun pada Isnin lepas dengan mengadakan solat sunat hajat untuknya.

Azean yang lahir pada 27 Februari 1950 berkata,keadaan kesihatannya menjadi semakin kritikal akibat penyakit Lymphedema iaitu kesan akibat pembedahan membuang sixteen kelenjar yang dilakukan pihak sanatorium ketika menghadapi barah payu dara sebelum ini.

Syukur Alhamdulillah,hari ini (Isnin) saya sudah 62 tahun.Saya nak minta hadiah sempena hari lahir saya.Boleh tak panggil orang-orang masjid buat solat hajat minta saya sembuh, katanya menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada mStar Online

Dalam SMS itu Azean memberitahu,keadaan kesihatannya bertambah teruk apabila dia merasakan tulang pada bahagian belakang badannya bertambah sakit manakala kakinya juga menjadi kebas.Selain itu,badannya juga berasa panas dan dia amat tertekan dengan situasi yang dihadapinya itu menyebabkan dia terpaksa memohon orang ramai agar mendoakan kesejahteraan kesihatannya.

Saya rasa panasnya macam api dalam daging.Azab rasanya.Tolonglah saya (menunaikan solat hajat), pintanya.

Sementara itu mStar Online dimaklumkan beberapa rakan artis sedang berusaha untuk menguruskan solat hajat di beberapa buah masjid sebagai memenuhi keing! inan sen iwati tersebut selain berharap kesakitan yang dialaminya itu berkurangan.

Kepada pembaca Badut Rakyat yang budiman,marilah kita bersama mendoakan buat Azean Irdawaty dan solat hajat untuk mengurangkan kesakitannya.Semoga Kak Yan sembuh segera

AMIN...

Comments