Recommended Links

HOT VIDEO : KENAPA OSTAZ KESAYANGAN ANWAR TAKUT UNTUK. BUAT LAPORAN POLIS SETELAH DIPUKUL
Kenapa ostaz kesayangan Anuwar ini takut untuk membuat laporan polis dia dipukul jika benar dia tidak berkhalwat dengan isteri orang seperti yang didakwa oleh suaminya... Dikurung dan dipukul oleh twenty orang gangster tu tapi sikit pun ostaz kesayangan Anuwar ni tak takut...atau mungkin kerana rasa bersalah terhadap suami wanita tersebut ostaz kesayangan Anuwar ini tak mahu lapor pada polis...

Polis hanya menerima laporan daripada Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip) berhubung tangkapan khalwat Ahli Majlis Pemimpin Tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Dr Badrolamin Bahron.

Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Mohd Jasmani Yusoff berkata setakat ini tiada sebarang laporan yang dibuat oleh Badrolamin berhubung dakwaan beliau dipukul ketika tangkapan itu.

Polis menerima laporan tangkapan khalwat terhadap individu terbabit yang dibuat Jaip pada twenty-five Februari lepas, yang dibuat di Balai Polis Beserah di sini pada 10.28 pagi, katanya kepada pemberita selepas perhimpunan bulanan Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan, di sini hari ini.

Beliau ditanya sama ada polis ada menerima laporan daripada Badrolamin, yang dilapor media sebagai mendakwa dipukul sekumpulan twenty lelaki yang menyerbu bilik hotelnya sebelum ditangkap atas dakwaan berkhalwat dengan isteri orang.

Mengulas lanjut, Mohd Jasmani berkata polis akan melakukan siasatan berdasarkan laporan yang diterima. - Bernama


Comments