Recommended Links

HOT : SIAN NURUL IZZAH..NASIB BAIK MATANYA TAK LEBAM KENA TUMBUK??


Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar berkata, jika tidak ada campurtangan penyokong Pakatan Rakyat pada ceramahnya di Gambang, Pahang semalam, beliau pasti mendapat 'mata lebam' seperti bapanya Datuk Seri Anwar Ibrahim sebelum ini.

Katanya, serangan terhadapnya oleh lelaki pada ceramah di Felda Lepar Hilir I pada malam semalam itu hampir-hampir mengenainya

"Ia hanya beberapa inci (hampir mengenai), kamu pasti tidak mahu ukur, ia sangat tidak menyenangkan," kata Nurul Izzah.

Menurutnya lagi, penyerang yang memakai baju merah perlahan-lahan memasuki tempat ceramah di sebuah kedai kopi sebelum melancarkan serangan.

Bercakap kepada pemberita selepas membuat laporan polis di Petaling Jaya hari ini, Nurul Izzah berkata sekiranya tiada penyokong yang menahannya, beliau pasti menerima nasib seperti Anwar yang dipukul menjelang perbicaraan kes liwat pertamanya lebih sepuluh tahun lalu.

Nurul Izzah mendedahkan, polis tempatan berjaya mengenali identiti penyerang itu sebagai Asrullah Affendi Abdullah. Bagaimanapun, maklumat lain masih belum diketahui setakat ini.

Nurul Izzah turut menunjukkan kepada pemberita beberapa keping gambar ketika kejadian bagi menyokong dakwaannya.

**Ada ke patut nak tumbuk muka Nurul Izzah yang comey tu...sian la kat dia...cuba tengok...belum lebam lagi dia dah spin cerita mata bapa yang lebam dulu...cuba bayangkan kalau mata nurul izzah betul betul lebam..apa pula nanti dispinkan... EH LUPA PULA NAK TANYA NURUL IZZAH...MACAM MANA DIA BOLEH TAHU MAMAT TU DATANG NAK TUMBUK MATA DIA?? PELIK JUGA??

Comments