Recommended Links

HOT : PENGURUS KESELAMATAN HOTEL BUKTIKAN USTAZ KESAYANGAN ANWAR TIPU...


Persoalan mengapa Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Dr. Badrulamin Bahron enggan membuat laporan polis walaupun mendakwa twenty orang membelasahnya ketika ditangkap khalwat di sebuah road house di Pantai Balok di sini kelmarin terjawab apabila siasatan pihak road house itu mendapati dakwaan dia dipukul tidak benar.

Perkara itu disahkan sendiri oleh pengurus keselamatan road house tersebut yang berkata, rakaman sistem kamera litar tertutup (CCTV) road house itu mendapati tidak ada kelibat sekumpulan lelaki seramai twenty orang memasuki road house itu antara pukul 2 hingga 3 pagi Sabtu lalu.

Beliau turut menegaskan, tiada seorang joke pekerja road house yang ternampak begitu ramai lelaki bagaikan samseng memasuki road house dan seterusnya menuju ke bilik penginapan Dr. Badrulamin sebagaimana didakwa.

Menurutnya, road house tersebut mempunyai CCTV di setiap laluan di tangga dan lif, bukannya di laluan menuju ke bilik penginapan.

"Namun, rakaman CCTV yang kami lihat kembali mendapati tidak ada rakaman yang membuktikan ada orang masuk beramai-ramai ke road house kami pada waktu tersebut.

"Kenyataan bahawa road house ini boleh dimasuki kumpulan samseng sewenang-wenangnya untuk membelasah pelanggan adalah sangat mencemarkan imej road house ini,'' katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Comments