Recommended Links

HOT : AKAK NI TANYA USTAZ BAD ADA DI HOTEL MANA MALAM NI??..NAK JUMPA BOLEH??


Stop! Sudah-sudahlah duk buat cerita yang tak betul. Sekejap kata jam 3 pagi, sekejap 3.10 pagi dan pastu kata 2.30 pagi pulak. Mana satu ni? Hangpa tak kesian ke kat ustaz tu? Dia tolong orang tahu? Orang pompuan macam akakni berbesar hati sangat bila ada uztaz yang budiman nak dengar masalah kita orang jam 2, 3 pagi. Mana ada sorang ustaz nak buat cam gitu?

Korangni kalau tak tahu jangan duk categorical hentam je. Kesian ustaz yang sanggup meluangkan masanya yang berharga untuk tolong carikan bilik, untuk tolong dengar cerita sedih kami kaum pompuan ni. Bukan siang, tapi malam2 buta. Memang ustaz tu tahap2 wali. Kebaikan dan keprihatinan dia begitu menyentuh perasaan akak. Kalaulah Nik Aziz macamtu kan bagus. Kalau mufti perlis atau bekas mufti perlis yang buat kat orang pompuan macamtu lagi baik...muda lagi tuuuu...

Sampai sekarang akak masih tak dapat nak faham kenapa blogger umno duk mengata ustaz BAD tue. Sampai hati korang...huhuhu

Kul 3 pagi nanti ustaz ada kt road house mana eh? Sajalah nak tahu. Kot2 ada kengkawan nak mengadu masalah rtangga, boleh gak akak tolong hantar ke bilik ustaz. Hehehe

Lupa plak nak pesan kat korang, kalau mother korang duk cari ustaz jam dua tiga pagi, jangan marah. Izinkan je. Ustaz nak bagi tazkirah tu. Nak nasihat mother u all suh balik kat u all. So janganla duk hantar samseng plak..akak@nilai

Dalam sa! tu kenya taan dikeluarkan, Badrul Amin berkata, beliau beranggapan bahawa kejadian terbaru ini satu tindakan terancang untuk "memerangkap dan mengaibkan saya."

Badrul Amin berkata, wanita berkenaan telah menghubunginya kelmarin dengan nada cemas dan menyatakan hasrat untuk melarikan diri dari rumah kerana bimbangkan keselamatan diri.

Bagaimanapun, menurut Badrul Amin, beliau telah menasihatkan agar wanita berkenaan tidak berbuat demikian.

"Saya dengan tegas menasihatkan beliau untuk tidak berbuat demikian.

"Walau bagaimanapun pada jam 2 pagi 25 Februari (semalam), beliau telah menghubungi saya memaklumkan bahawa dia sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin PKR (di sebuah road house di Kuantan)," katanya dalam satu kenyataan dikeluarkan semalam.


Comments