Recommended Links

Di Pukul 20 Lelaki? Badrulamin Dicabar Buat Laporan Polis

Terdahulu Badrulamin memberitahu dia bukan kena tangkap khalwat tetapi dipukul oleh twenty orang lelaki yang dibawa oleh suami pasangan khalwatnyasebelum pencegah maksiat JAIP datang ke biliknya.

Nampaknya Badrulamin ada ilmu kebal kot... kena belasah twenty orang tak ada kesan lebam dan calar langsung dimukanya... berbeza dengan Nurul Izzah yang hampir lebam di mata, walaupun belum kena penumbuk lagi...

Kalau Nurul Izzah yang belum kena penumbuk berani buat laporan polis, kenapa Badrulamin tak berani? Apa sebabnya??

Kalau benar dakwaan tersebut... buatlah laporan polis!

Laporan dari Bernama yang menyatakan Polis hanya menerima laporan daripada Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip) berhubung tangkapan khalwat Ahli Majlis Pemimpin Tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Dr Badrolamin Bahron.

Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Mohd Jasmani Yusoff berkata setakat ini tiada sebarang laporan yang dibuat oleh Badrolamin berhubung dakwaan beliau dipukul ketika tangkapan itu.

Polis menerima laporan tangkapan khalwat terhadap individu terbabit yang dibuat Jaip pada 25 Februari lepas, yang dibuat di Balai Polis Beserah di sini pada 10.28 pagi, katanya kepada pemberita selepas perhimpunan bulanan Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan, di sini hari ini.

Beliau ditanya sama ada polis ada menerima laporan daripada Badrolamin, yang dilapor media sebagai mendakwa dipukul sekumpulan twenty lelaki yang menyerbu bilik hotelnya sebelum ditangkap atas dakwaan berkhalwat dengan isteri orang.

Mengulas lanjut, Mohd Jasmani berkata polis akan melakukan siasatan berdasarkan laporan yang diterima.

Comments