Recommended Links

BADROL SAHKAN DIA BACUL DARI NURUL IZZAH!!!


Aduh mak ai!!! Memalukan sungguh jadi Ostad Badrul ni ye. Dia jelas lebih takut dari apa yang kita sangkakan selama hari ini.

Kalau dalam ceramah - ceramah dia maki hamun orang UMNO atau joke pihak Kerajaan, bukan main lagi. Berani sangat gayanya.

Main dengan bini orang joke tak kurang hebat. Bukan setakat sehari, tapi tiga hari. Berani pulak dia buat kerja haramjadah tu.

Tapi bila dicabar suruh dia buat laporan Polis terhadap dakwaan serangan oleh lelaki - lelaki yang dia tidak kenal tu, kenapa dia takut?

Mengikut laporan dari pihak Polis, sehingga hari ini, Si Badrol tu belum lagi buat sebarang laporan berkaitan dengan sebarang serangan ke atas diri dia.
Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Mohd Jasmani Yusoff berkata setakat ini tiada sebarang laporan yang dibuat oleh Badrolamin berhubung dakwaan beliau dipukul ketika tangkapan itu.

Polis menerima laporan tangkapan khalwat terhadap individu terbabit yang dibuat Jaip pada 25 Februari lepas, yang dibuat di Balai Polis Beserah di sini pada 10.28 pagi, katanya kepada pemberita selepas perhimpunan bulanan Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan, di sini hari ini.

Beliau ditanya sama ada polis ada menerima laporan daripada Badrolamin, yang dilapor media sebagai mendakwa dipukul sekumpulan twenty lelaki yang menyerbu bilik hotelnya sebelum ditangkap atas dakwaan berkhalwat dengan isteri orang.
Fikirkan. Sedangkan Si Nurul Izzah yang KONONnya hampir nak kena serang de! ngan ora ng tu joke berani buat report, dia yang dah kena pukul joke tak berani buat pasal apa?

Nampak sangat la Si Badrol ni lagi Penakut dari Si Nurul Izzah tu. Kalau setakat buat dakwaan kata diserang dan dipukul je buat apa!!! Mengabihkan masa je Ostad oi!!! Malu la sikit dengan Si Nurul Izzah tu woi!!!

Comments