Recommended Links

BADROL DILEMPANG PULAK RAKAN SENDIRI!!!


Hehehe...Tak sangka pulak Semut. Ada juga dikalangan pemimpin Pakatan Pembangkang ni yang marah dengan Si Badrol ni rupanya ye.

Dalam satu artikel yang disiarkan oleh pemimpin terbabit dalam blog dia, dia kata adalah lebih baik kalau berpolitik bersama dengan isteri. Meh baca sikit:

Pada 24, twenty-five dan twenty-six Februari lau didalam Temurapat Pimpinan PKR, saya tetap bawa isteri saya. Kalau saya bersendirian, tempat penginapan saya adalah percuma; tetapi dengan membawa isteri, saya dikenakan tambahan RM360.00. Saya pilih membayar RM360.00 supaya isteri saya dapat bersama saya.
Apa orang nak kata, katalah asalkan saya dan isteri saya bahagia, dan saya terus dapat memberikan khidmat yang berkesan kepada parti.
Dengan adanya isteri saya bersama saya, dia telah mengambil tanggungjawab untuk menjaga dairy saya, dia juga mampu membawa kereta berglir-gilir dengan saya; yang lebih penting dia boleh mengingatkan kepada saya akan makanan yang sesuai untuk saya memandangkan umur saya yang sudah lanjut, tidak ketinggalan juga dia mengingatkan saya akan obat yang mesti saya ambil.
Isu-isu yang boleh memalukan diri saya, keluarga saya dan parti saya tidak mungkin akan berlaku apabila isteri saya akan sentiasa bersama saya. Jika ada yang tidak setuju dengan pandangan saya ini, buatlah pilihan sendiri asalkan boleh menjaga nama baik diri, keluarga dan parti, ok? - Sumber
Dalam ertikata lainnya, dia nak perli Si Badrol ni kerana benda yang semudah itu joke dia tak mampu nak fikir sedangkan dia seorang Ustaz.

Dengan cara membawa isteri tu ke mana sahaja joke dah cukup untuk menepis segala dakwaan fitnah (kononnya) dari kalangan masyarakat.

Tinggal lagi, bila benda - benda macam ni berlaku, baru la dia sibuk nak usung isteri dia ke hulu dan ke hilir bagi mendapatkan simpati rakyat.

Dah tak pasal - pasal je Si Badrol tu dilempang oleh rakan dia sendiri. Tapi, siapa suruh dia cari penyakit. Kan dah malu diri sendiri!!! Sekarang, Baru Padan Muka Dia!!!

Comments