Recommended Links

ANUGAY HILANG TERKENA RADIASI!!!


Ibrahim Baba - Semenjakkecohlaporan berhubung Anwar menghadiri perayaan Pongal dengan perarakan di atas kereta lembu dan kemudian di calit pada tahinya tidak ada satu patah perkataan disiar oleh beliau di blog rasminya.

Bisunya Anwar ini menjadi tanda-tanda di kalangan beberapa ulama dalam pimpinan PAS.


Masyarakat umum turut merasa hairan kenapa Anwar sendiri tidak bela dirinya sendiri. Kenapa harus dibiar Dr. Mohd Nor Manuty sahaja yang memberi penjelasan bagi pihaknya?


Dalam pada itu pandangan orang ramai dialihkan kepada isu yang tidak masuk akal seperti kapal Israel berlabuh di Pelabuhan Klang dengan mendapat restu kerajaan Malaysia.

Walhal isu Anwar memberi sokongan penuh kepada kerajaan Israel yang dizahirkan dalam laporan WSJ hendak dilupakan walaupun PAS telah membantah keras.

Berbalik kepada Anwar hadir perayaan keagamaan Hindu dan membabitkan diri dalam upacara keagamaan iaitu diarak atas kereta lembu yang dihiasi dan dahinya dicalit dengan suatu istidat yang tidak dapat disangkal berunsur Hindu m! edia-med ia pro-Pakatan joke bersilat mengalih isu.


Kliklah mana-mana media alternatif yang lantang bersuara ingin ketelusan media. Mereka turut tidak telus melaporkan berita apabila terkena atas batang hidung mereka. Kalaulah mereka nanti yang jadi pemerintah entah apa akan jadi terhadap ketelusan media yang mereka cakap-cakap itu.


Anwar yang selalunya cepat menjawab fitnah dan menuduh musuhnya dengan pelbagai cerita kini terketar kerana ketelanjuran akidah ini. Anwar MESTI BERTAUBAT. Jangan ada ustaz-ustaz lain yang hendak mengiyakan lagi perkara yang Anwar buat ini. Cukup setakat Dr. Mohd Nor Manuty seorang sahaja.


Ps: Isu ini joke dia masih tak mampu nak jawap. Lagi dia nak sibuk - sibuk dengan isu pembinaan kilang Lynas ke? Ceh!!! Pigidah!!! Jawab la isu ni dulu. Baru sibuk - sibuk pasal benda lain!!!


Mungkin Si Ketua Penipu tu dah terkena radiasi gamaknya sehingga membisukan mulut dia untuk berbicara mengenai kebenaran.

Sedangkan isu yang berkaitan dengan video seks dia tu joke dia tak berani nak ambik tindakan. Inikan pulak kes dia dicalit dahi ni. Kalau bab maksiat joke dia boleh halalkan, setakat calit dahi ni, apa la sangat!!!

Comments