Recommended Links

Omegay: Pauzi kata parti gay akan terkubor jugak!

Sebarang keputusan berhubung kes liwat yang dihadapi penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak akan menjejaskan Pakatan Rakyat (PR).

Pengerusi PKR Negeri, Datuk Fauzi Abd Rahman berkata, ada atau tanpa Anwar, masih terdapat pemimpin lain yang akan menyatukan pembangkang di negara ini.

Menurutnya, tokoh lain seperti Mursyidul Am Pas, Datuk Seri Nik Aziz Nik Mat atau Setiausaha Agung Parti Tindakan Demokratik (DAP), Lim Guan Eng juga boleh melaksanakan usaha tersebut.

Rakyat juga akan berjuang untuk mengubah pemerintahan di negara ini kerana mereka inginkan perubahan. - SH

kehkehkehkeh barang kali pauzi tengah mimpi basah. fuckatan tak akan boleh bersama tapi boleh bersenggama (sumbang mahram)!..sape yang teraju parti happy selama ni?..sepatutnya si pauzi tanye kat diri sendiri, di takdirkan kalau anuwar di sumbat masuk ke sg. buloh sape calon yang pale layak?? kenape takut nak sebut nama jijah? dia kan presiden!..opsss sori...setakat presiden kayu!...REJEKK!


tapi macam mana aleh2 nama nabi palsu dan ketua komunis malaya pale ganas bleh terlintas dalam kepale hotak benak dia tuh? lawak..lawakk!! atau dia sengaje nak mengesahkan yang parti happy memang benar2 akan berkubor selepas pru13 nanti?? dia sedar segala dosa lampau terletak di bahu anuwar huhuhuhu

mudah2an mulut cabol dia masin! kehkehkehkehkeh >|D

Comments