Recommended Links

HOT VIDEO !!! PAKATAN HARAM SELANGOR MEROMPAK DUIT RAKYAT ???


satu bukti telah terbongkar !!! kerajaan selangor kelepet duit rakyat selangor melalui kupon jom shopping.alamak.betul ker ??? saksikan sendiri.lihat dulu kenyataan dan video di bawah

SHAH ALAM,10 NOVEMBER : Sejak diperkenalkan hampir tiga bulan lalu,seramai 160,000 orang warga emas berjaya didaftar di bawah Skim Mesra Usia Emas (SMUE) untuk menyertai module Jom Shopping anjuran Kerajaan Negeri.

Jom Shopping adalah salah satu agenda kerajaan negeri Selangor membalas jasa golongan warga emas yang terkandung di dalam Program Merakyatkan Ekonomi Selangor (MES).

Melalui module ini,setiap peserta di beri wang belanja RM100 oleh kerajaan negeri untuk membeli barang keperluan.pada peringkat awal sahaja setiap Dun boleh menghantar 200 orang setiap bulan namun kini bilangannya bertambah memandangkan jumlah yang berdaftar semakin meningkat.

Dalam perkembangan yang sama,sehingga Oktober tahun ini,sejumlah 20,382 warga emas yang mendaftar telah dibawa berbelanja di pasaraya-pasaraya terpilih.Daripada jumlah penyertaan itu, Kerajaan Negeri dijangkakan akan membelanjakan sejumlah RM2,038,200 keseluruhannya.Namun sejak penganjuran Jom Shopping,Kerajaan Negeri telah membayar RM1,042,000 kepada semua pasaraya yang terlibat dan bakinya akan menyusul.

Sumber Keldaiankini

LIHAT VIDEO DI BAWAHini lah bukti nya !!! jangan kata untuk rakyat Selangor tapi sebenarnya mereka dah kelepet duit rakyat kononya untuk diagihkan kepada warga emas sebaliknya wang sebanyak RM 2,038,200 yang telah dirompak hanya meliputi sebilangan sahaja dari mereka warga emas dan yang selebihnya telah dikaut oleh pemimpin Kerajaan negeri.tak gitu Khalid Gagap ???

Yang pohon 160 ribu rakyat warga emas namun yang mendapat RM100 hanya yang TERPILIH s! ahaja.ke napa yang terpilih sahaja yang meraih sumbangan RM100 tu ??? Yang lain pasal apa tak dapat ??? apa kes ni ??? kenapa tak terpilih ???

Kalau nak beri kenapa tak beri pada semua yang memohon kupon tu ??? Kalau dah yang memohon 160 ribu Rakyat warga emas kenapa tak diberikan kepada semua ???

Lagi bagus kerajaan BN dibawah kepimpinan Datuk Seri Najib,bila menghulurkan bantuan semua nya dapat dan tak mengira siapa joke rakyat itu.Semua meraih pulangan dalam hal ini dan ianya terbukti sama sekali selama mana BN mentadbir negara.tak pilih joke yang muda atau joke warga emas.


JADI MANA PILIHAN ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

Comments